Cloudapps

Outage

Started:
Ended:
Length:
Monitor: Database/Backend services

 • Je hebt vanmorgen mogelijk hinder ondervonden van verkeer dat via de load balancer gerouteerd wordt. Loadbalancers in 1 van onze datacenters ondervonden vanmorgen namelijk te veel latency. Dit was het gevolg van wijzigingen die tijdens het onderhoud van gisternacht zijn uitgevoerd. Na het onderhoud hebben de engineers van onze hosting partij diverse succesvolle tests gedaan met de nieuwe configuratie. Echter bleek de hogere load die de load balancer overdag krijgt toch te veel latency te veroorzaken, waardoor de load balancer tijdelijk niet stabiel functioneerde. De wijziging is teruggedraaid en het platform is hierdoor opnieuw stabiel.

  Wij gaan de opgetreden te hoge latency daarnaast verder onderzoeken zodat we herhaling kunnen voorkomen.

  Onze excuses voor het ondervonden ongemak.

  Comment posted

 • Onze monitoringsystemen geven aan dat de omgevingen weer werken. We hebben nog geen officiĆ«le terugkoppeling ontvangen van de hosting provider. Zodra we deze hebben, zullen we dat hier kenbaar maken.

  Comment posted

 • De engineers van onze hosting partij geven aan dat ze het probleem hebben gelokaliseerd. Dit heeft te maken met de wijziging die afgelopen nacht aan de load balancer heeft plaatsgevonden. De wijziging wordt op dit moment ongedaan gemaakt.

  Comment posted

 • We hebben melding gemaakt bij onze hosting partij. Ze zijn er as-we-speak mee bezig

  Comment posted

Status Page powered by Admin Labs